100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Geld terug!

Bij Online Bouw Academie streven wij met ons team en docenten naar de beste kwaliteit voor onze cursussen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Mocht een online cursus niet aan je verwachting voldoen, dan horen wij dat graag. In overleg met jou kijken met je mee naar een passend alternatief. Is dat er niet, dan betalen we je volledige cursusbedrag terug. Gewoon, zonder gedoe.

Onze filosofie

100% Tevreden klanten, daar streven wij naar. Zo vragen we onder andere aan iedere cursist om na afloop een evaluatie in te vullen en houden we regelmatig enquêtes. Wat wij hiervan leren, gebruiken we direct om onze cursussen nog beter te maken.

Zo werkt onze 100% tevredenheidsgarantie

  • Afgeronde cursus: We gaan er vanuit dat je een cursus hebt betaald en helemaal hebt afgerond, zodat je een goed beeld hebt van de kwaliteit van de gevolgde cursus.

  • Persoonlijk contact: Als je na afloop van een cursus niet tevreden bent, dan kun je altijd met ons bellen. Maar je kunt ook een e-mail naar ons sturen of het formulier invullen op onze contactpagina. Ik dat geval nemen we altijd telefonisch contact met je op.

  • Passende oplossing: Samen met jou proberen we eerst tot een passende oplossing te komen. Misschien was een andere cursus van ons beter voor jou geschikt en kun je dit alternatief volgen.

  • Geld terug: Mocht een passende oplossing niet mogelijk zijn, dan betalen we je cursusgeld gewoon terug. Zonder verdere vragen of discussie.
Winkelwagen