Online Bouw Academie cursus aanbod

Alle cursussen

Bekijk hier het complete aanbod online cursussen van Online Bouw Academie.

Een abonnement op de magazines Aannemer, Architectuur, Bouwwereld, Glas in Beeld, Installatie, Het Houtblad, Houtwereld, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, ZO!Bouw van Eisma Bouwmedia, geeft recht op 40% korting op onze cursussen.

€125

Brandwerend Glas

In de online cursus Brandwerend Glas maak je kennis met één van de meest functionele producten uit de wereld van vlakglas, namelijk brandwerend glas.

€125

Vlakglas gevorderden (MBO+)

Maak in deze uitgebreide online cursus Vlakglas voor gevorderden kennis met alle facetten, de techniek en de toepassing van vlakglas in de praktijk.

€125

Resultaatgericht Samenwerken

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) introduceert je in effectief samenwerken in gevelonderhoud en de veranderende rol van de opdrachtgever en opdrachtnemer.

€125

Geveldetails

Detaillering van een gevel is een uitdagende discipline bij het ontwerpen van een gebouw. Ontdek met deze online cursus hoe je een gevel het beste ontwerpt en de levensduur verlengt.

€150

WKB Actueel

Binnen de bouwsector krijgt iedereen met de WKB te maken. Deze cursus biedt alle actuele kennis over de WKB en bereid je intensief voor op bouwen met bouwtoezicht onder de WKB.

€125

Regelgeving Rookgasafvoer

Maak kennis met de regelgeving rond rookgasafvoer, de daarbij behorende normen NEN-2757 en NPR 3378 en de juiste montagemethodiek.

€125

Isolatiematerialen

Isoleren is één van de beste manieren om gebouwen te verduurzamen. In de online cursus maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste bekende én alternatieve isolatiematerialen.

€125

Klantgerichtheid

Leer klantgericht denken, hoe je klantinzichten verzamelt, klanttevredenheid meet, klantgericht communiceert en hoe je dit verankert in je organisatie en bedrijfscultuur.

€125

Zo werkt het Bouwbesluit

In deze online cursus krijg je een introductie van het Bouwbesluit. Leer aan de hand van tien praktijksituaties hoe het Bouwbesluit werkt en hoe je de regels toepast.

€125

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Stap voor stap bouwen aan een sterk werkgeversmerk. Leer hoe je mensen vindt, bindt en hoe jij je als werkgever positief onderscheidt.

€125

BENG in de Praktijk

In deze online cursus leer je de principes van BENG. Je leert aan de hand van de verduurzamingscyclus een gebouw optimaal te verduurzamen.

€175

Kleurenleer Praktijk

Kleurenleer Praktijk behandelt de toepassing van kleuren in het in- en exterieur. De cursus is een vervolg op de theoretische ‘Basiscursus Kleurenleer Theorie’.

€175

Basiscursus Kleurenleer

In de Basiscursus Kleurenleer maak je kennis met het fenomeen kleur in al haar facetten en wetmatigheden, waaronder de kleursystemen, begrippen en de psychologie van kleur.

€125

Basisbegrippen Vlakglas

Vergroot je kennis over de soorten vlakglas, veiligheidsglas, de technische termen en het plaatsen van glas. Pas het juiste type vlakglas toe op basis van regelgeving en normeringen.

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Geld terug! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze filosofie is 100% tevreden klanten. Wil je meer weten over Online Bouw Academie of heb je vragen? We helpen je graag.

Winkelwagen