Online Bouw Academie cursus aanbod

Alle cursussen

Bekijk hier het aanbod van alle online cursussen van Online Bouw Academie.

€125

Isolatiematerialen

Isoleren is één van de beste manieren om gebouwen te verduurzamen. In de online cursus maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste bekende én alternatieve isolatiematerialen.

€125

Klantgerichtheid

Leer klantgericht denken, hoe je klantinzichten verzamelt, klanttevredenheid meet, klantgericht communiceert en hoe je dit verankert in je organisatie en bedrijfscultuur.

€125

Zo werkt het Bouwbesluit – tien praktijkvoorbeelden

In deze online cursus krijg je een introductie van het bouwbesluit. Leer aan de hand van tien praktijksituaties hoe het bouwbesluit werkt en hoe je de regels toepast.

€125

Type scheuren en hun onderliggende oorzaken

Scheuren zijn zo oud als de gebouwen zelf. Na het volgen van deze online basiscursus herken je de verschillende typen scheuren en weet je hoe je ze oplost en voorkomt.

€125

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

De juiste medewerkers vinden voor je bedrijf én ze aan je bedrijf binden, hoe doe je dat? Leer hoe je hiervoor een sterk werkgeversmerk opbouwt.

€125

BENG in de Praktijk

In deze online cursus leer je de principes van BENG. Je leert aan de hand van de verduurzamingscyclus een gebouw optimaal te verduurzamen.

€150

WKB actueel

Binnen de bouwsector krijgt iedereen met de WKB te maken. Deze cursus biedt alle actuele kennis over de WKB en bereid je intensief voor op bouwen met bouwtoezicht onder de WKB.

€175

Kleurenleer Praktijk

Kleurenleer Praktijk behandelt de toepassing van kleuren in het in- en exterieur. De cursus is een vervolg op de theoretische ‘Basiscursus Kleurenleer Theorie’.

€175

Basiscursus Kleurenleer

In de Basiscursus Kleurenleer maak je kennis met het fenomeen kleur in al haar facetten en wetmatigheden, waaronder de kleursystemen, begrippen en de psychologie van kleur.

€125

Basisbegrippen Vlakglas

Vergroot je kennis over de soorten vlakglas, veiligheidsglas, de technische termen en het plaatsen van glas. Pas het juiste type vlakglas toe op basis van regelgeving en normeringen.

Alles weten over onze online cursussen?

Wil je meer weten over de Online Bouw Academie en ons aanbod? We vertellen je graag meer.
Neem contact met ons op of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hierdoor mis je niets over onze cursussen.

Winkelwagen