Dit zijn de 8 beloftes van Online Bouw Academie

De bouw is altijd in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wetgeving. Altijd zijn er nieuwe producten en manieren van werken. We kunnen steeds meer en de resultaten worden alleen maar mooier, beter en duurzamer. Tenminste, als je weet hoe het werkt. Bijblijven en leren is daarom belangrijk.

Online Bouw Academie geeft je die kennis om goed te kunnen werken in de bouw en de installatietechniek. En dat op een hele gemakkelijke en toegankelijke manier via online cursussen. Dat heeft veel voordelen. Dit zijn de 8 beloftes van Online Bouw Academie op een rijtje:

1. Je kunt flexibel leren: Leren via een e-learning kan altijd en overal. De lesstof is 24/7 beschikbaar. Bovendien heb je een jaar lang toegang tot de cursus.

2. Het is efficiënt : Leren vanuit huis of kantoor of waar je dan ook maar bent. Online leren maakt het ‘tussendoor leren’ gemakkelijker. Er is geen reistijd naar een cursuslocatie. Werkgevers kunnen met e-learning een grote groep mensen in een relatief korte periode trainen en snel en effectief op de hoogte brengen van dezelfde relevante informatie.

3. De kosten zijn laag:  Geen reiskosten, verblijfkosten en cursusruimte nodig.

4. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze filosofie is 100% tevreden klanten. Niet tevreden? Geld terug!

5. De lesstof is actueel: De inhoud van een e-learning is relatief snel aan te passen en blijft daarom actueel.

6. Het is afwisselend: E-learning biedt ons de mogelijkheid om cursusinhoud op gevarieerde manieren aan te bieden waardoor deze beter aansluit bij het niveau of manier van leren.

7. Je kunt het in je eigen tempo volgen: Je bepaalt zelf hoe snel je de cursus doorloopt. Ook kunnen desgewenst cursusonderdelen toegevoegd of weggelaten worden bij de programmering van de leerroute.

8. Digitaal bijhouden: In de leeromgeving wordt automatisch bijgehouden wat je doet, tot hoever je komt en welk cijfer je hebt behaald voor opdrachten en toetsen. Wij bieden de werkgever de mogelijkheid om bij vijf of meer deelnemers een speciale voortgangspagina in te richten om de progressie van werknemers te volgen.

Welke cursus kies jij? Bekijk ons aanbod!

Vragen of meer weten? Neem contact op met Annemiek Jorritsma, manager Online Bouw Academie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen