Winnaar winactie Online Bouw Academie is bekend

Max Schetters wint een gratis online cursus bij Online Bouw Academie. Hij zat met 322 het dichtste bij het juiste aantal van 326 paaseieren in de pot op de BouwBeurs. Hij wint daarmee een gratis cursus bij Online Bouw Academie naar keuze. Op donderdag 16 februari werd de prijs aan Schetters bij Vermeer Architecten in Gilze uitgereikt.

Max Schetters, mede eigenaar van Vermeer Architecten uit Gilze, bezocht samen met een aantal collega’s de BouwBeurs op de laatste beursdag. Het bleek nog flink druk te zijn. Een antwoord op de vraag of er mogelijkheden zijn om op een rieten dak zonnepanelen te plaatsen vond hij niet. “Het innovatie niveau viel wat tegen. Desondanks is het goed om even rond te lopen en mensen te spreken. We zijn als bedrijf altijd bezig met trends en ons kennisniveau up-to-date te houden, dus ik ga eens kijken welke cursus ik ga volgen bij Online Bouw Academie”, aldus een blij verraste Schetters bij het in ontvangst nemen van de prijs uit handen van Annemiek Jorritsma, manager Online Bouw Academie.

Ludieke winactie BouwBeurs

Online Bouw Academie is onderdeel van Eisma Bouwmedia. In het NieuwsCafé dat Eisma samen met de Jaarbeurs bestierde gedurende de beursweek, was de grote pot met paaseieren niet te missen. 140 beursbezoekers deden mee aan de ludieke winactie. De deelnemers krijgen als troost binnenkort nog een interessante aanbieding toegestuurd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen