Overzicht docenten Online Bouw Academie

Onze docenten

Online Bouw Academie werkt samen met vooraanstaande docenten en experts binnen de verschillende branches in de bouw.


Peter van Dijk

Peter van Dijk

Technisch adviseur & docent Kenniscentrum Glas

Peter van Dijk is docent van de online cursus Basisbegrippen Vlakglas. Peter is als technisch adviseur en docent werkzaam bij Kenniscentrum Glas in Gouda.

Bekijk Peter’s profiel

Marijke van Loon

Kleurspecialist en docent kleurmethodiek

Marijke van Loon is docent van de online cursussen Basiscursus Kleurenleer en de vervolgcursus Kleurenleer Praktijk. Marijke is allround kleurspecialist in- en exterieur en docent kleurmethodiek bij Van Loon Kleuradvies in IJsselstein.

Bekijk Marijke’s profiel

Rens ten Hagen

Docent BouwProfs

Rens ten Hagen is verbonden aan BouwProfs als docent duurzaamheid, beheer en onderhoud vastgoed. Rens is docent van de online cursussen Zo werkt het Bouwbesluit, BENG in de praktijk, Basiscursus Scheuren en WKB Actueel.

Bekijk Rens’ profiel

Inge Sijpkens

Marketing- en communicatiespecialist

Inge Sijpkens geeft samen met Sascha Murk de online cursus Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk. Inge werkt sinds 2009 als marketing- en communicatiespecialist en verandermanager in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Samen met Sascha Murk schreef zij de boeken ‘Online marketing in de bouw’ en ‘Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk’.

Bekijk Inge’s profiel

Sascha Murk

Marketing- en communicatiespecialist

Sascha Murk geeft samen met Inge Sijpkens de online cursus Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk. Sascha werkt sinds 2009 als marketing- en communicatiespecialist en verandermanager in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Samen met Inge Sijpkens schreef zij de boeken ‘Online marketing in de bouw’ en ‘Bouwen aan een Sterk Werkgeversmerk’.

Bekijk Sascha’s profiel

Frans Reichardt

De Klantenluisteraar, spreker en trainer

Frans Reichardt, ook wel bekend als ‘De Klantenluisteraar’, is een inspirerende spreker en trainer, en is docent van de online cursus Klantgerichtheid. Hij helpt organisaties aan blije klanten, enthousiaste medewerkers en betere resultaten.

Bekijk Frans’ profiel

John Dame

Senior adviseur en teamleider

John Dame is gespecialiseerd in schadeonderzoek van gevelsystemen, onderhoudsadviezen en duurzaamheidsadviezen. John is docent van de online cursussen Geveldetails en Isolatiematerialen.

Bekijk John’s profiel

Jan Mondria

Consultant en adviseur

Jan Mondria is directeur-eigenaar van Mondria Advies en Consulting. Hij adviseert VvE’s, woningcorporaties en installatiebedrijven op gebied van rookgasafvoer-renovatie. Jan is docent van de cursus Regelgeving Rookgasafvoer.

Bekijk Jan’s profiel

Daan de Jeu

Consultant en adviseur

Daan de Jeu is sinds 2016 mede-eigenaar en docent bij Bureau Onderhoud. Hij werkte daarvoor negentien jaar bij het Verf Advies Centrum, eerst als inspecteur, adviseur, projectleider en vestigingsdirecteur. Daan is docent van de cursus Resultaatgericht Samenwerken.

Bekijk Daan’s profiel

Meer weten?

Wil je meer informatie? Of met meerdere collega’s deelnemen? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en actuele aanbod en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Winkelwagen