Overzicht docenten Online Bouw Academie

Onze docenten

Online Bouw Academie werkt samen met de beste specialisten uit de verschillende branches binnen de bouwsector.


Peter van Dijk

Technisch adviseur en docent Kenniscentrum Glas

Peter van Dijk is docent van de online cursus ‘Basisbegrippen Vlakglas’. Peter is als technisch adviseur en docent werkzaam bij Kenniscentrum Glas in Gouda.

Bekijk profiel

Marijke van Loon

Kleurspecialist en docent kleurmethodiek

Marijke van Loon is docent van de online cursussen ‘Kleur in het in- en exterieur – theorie / praktijk’. Marijke is allround kleurspecialist in- en exterieur en docent kleurmethodiek bij Van Loon Kleuradvies in IJsselstein.

Bekijk profiel

Rens ten Hagen

Docent BouwProfs

Rens ten Hagen is verbonden aan BouwProfs als docent duurzaamheid, beheer en onderhoud vastgoed. Hij is zelfstandig docent op het gebied van Inspecteren, Rapporteren, Adviseren, Beheer en Onderhoud, NEN2767, BOEI, Duurzaamheid, Innovatie en Functionaliteit.

Bekijk profiel

Inge Sijpkens

Marketing- en communicatiespecialist

Inge Sijpkens (ingesijpkens.nl) werkt sinds 2009 als marketing- en communicatiespecialist en verandermanager in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Samen met Sascha Murk schreef zij de boeken ‘Online marketing in de bouw’ en ‘Bouwen aan een sterk werkgeversmerk’

Bekijk profiel

Sascha Murk

Marketing- en communicatiespecialist

Sascha Murk (saschamurk.nl) werkt sinds 2009 als marketing- en communicatiespecialist en verandermanager in de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Samen met Sascha Murk schreef zij de boeken ‘Online marketing in de bouw’ en ‘Bouwen aan een sterk werkgeversmerk’

Bekijk profiel

Frans Reichardt

De Klantenluisteraar, spreker en trainer

Frans Reichardt, ook wel bekend als ‘De Klantenluisteraar’, is een inspirerende spreker en trainer, en is docent van de cursus Klantgerichtheid. Hij helpt organisaties aan blije klanten, enthousiaste medewerkers en betere resultaten.

Bekijk profiel

John Dame

Senior adviseur en teamleider

John Dame is gespecialiseerd in schadeonderzoek van gevelsystemen, onderhoudsadviezen en duurzaamheidsadviezen. Hij heeft voor diverse bouwbladen meer dan 100 artikelen geschreven en is jarenlang docent geweest van diverse gevelopleidingen.

Bekijk profiel

Jan Mondria

Consultant / adviseur

Jan Mondria is directeur/eigenaar van Mondria Advies en Consulting. Hij adviseert VvE’s, woningcorporaties en installatiebedrijven op gebied van rookgasafvoer-renovatie. Tevens is hij voorzitter van de technische commissie en deelnemer in NEN-normcommissies.

Bekijk profiel

Daan de Jeu

Consultant / adviseur

Daan de Jeu is sinds 2016 mede-eigenaar en docent bij Bureau Onderhoud. Hij werkte daarvoor negentien jaar bij het Verf Advies Centrum, eerst als inspecteur, adviseur en projectleider en vanaf 2005 als vestigingsdirecteur.

Bekijk profiel

Alles weten over onze online cursussen?

Wil je meer weten over de Online Bouw Academie en ons aanbod? We vertellen je graag meer.
Neem contact met ons op of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hierdoor mis je niets over onze cursussen.

Winkelwagen