Jan Mondria

Adviseur rookgasafvoertechniek

Jan Mondria was vanaf de oprichting van het bedrijf in 1990 tot mei 2020 Directeur van Breman Schoorsteentechniek in IJsselmuiden. Breman is fabrikant en leverancier van onder meer rookgasafvoersystemen in de meest breedste zin van het woord (o.a. CLV-systemen).

Sinds 2020 is Mondria Directeur/eigenaar van Mondria Advies en Consulting. Hij adviseert VvE’s, woningcorporaties en installatiebedrijven op gebied van rookgasafvoer-renovatie. Ook is hij Consultant voor directeuren/leidinggevenden binnen kleine- en middelgrote bedrijven (op basis van dienend leiderschap). Verder vertegenwoordigt Mondria de branchevereniging van fabrikanten van rookgasafvoersystemen Rogafa als Voorzitter van de technische commissie en deelnemer in NEN-normcommissies. Dit onder meer als Voorzitter (Ncs 349.100.03: Rookgasafvoeren) en Commissielid (Ncs 349.100: Installaties voor verbranding en Ncs 349.100.06: Begeleiding TC 166).

Mondria is (mede)auteur van nieuwe en te herziene NEN-normen en NPR-bladen: NPR 3378 deel 41,42,45 en 47, NEN 2757 deel 1 en 2, NPR 48 in aantocht (renovatie van rookgasafvoeren), Renovatie van CLV-systemen, Brandwerendheid van schachten in gebouwen, het Rogafa beugelvoorschrift en CLV-systemen voor de nieuwste generatie cv-ketels. 

Online cursussen van Jan Mondria

Rookgasafvoer

Meer weten?

Wil je meer informatie? Of met meerdere collega’s deelnemen? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en actuele aanbod en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Winkelwagen