Over ons Online Bouw Academie

Over ons

De Online Bouw Academie is een initiatief van Eisma Bouwmedia.

Online Bouw Academie is bestemd voor professionals uit de bouwsector (architecten, bouwkundigen, aannemers, schilders, installateurs, glasbedrijven) en voor professionals die zich bezighouden met beheer, onderhoud en inspectie van gebouwen. Onze online cursussen zijn gemaakt door specialisten met veel kennis binnen hun vakgebied.

Over ons

Eisma Bouwmedia

Eisma Bouwmedia is uitgever van vakinformatie voor de bouw. Met de bekende en ijzersterke merken als Bouwwereld, Aannemer, ZO!Bouw, Installatie, SchildersVakkrant, Glas in Beeld, Eisma’s Schildersblad, Timmerfabrikant, Houtwereld en Het Houtblad bieden vakinformatie en inspiratie. Maar ook via Bouwwebinar en Studio Eisma levert Eisma Bouwmedia de vakinformatie voor de bouwprofessional. Een abonnement op een van de bovengenoemde magazines geeft recht op 40% korting op onze cursussen.

Onze online cursussen

De bouw is altijd in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wetgeving. Altijd zijn er nieuwe producten en manieren van werken. We kunnen steeds meer en de resultaten worden alleen maar mooier, beter en duurzamer. Tenminste, als je weet hoe het werkt. Bijblijven en leren is daarom belangrijk.

Online Bouw Academie geeft je die kennis om goed te kunnen werken in de bouw en de installatietechniek. En dat op een hele gemakkelijke en toegankelijke manier via online cursussen. Dat heeft veel voordelen. Dit zijn de 8 beloftes van Online Bouw Academie op een rijtje:

1. Je kunt flexibel leren: Leren via een e-learning kan altijd en overal. De lesstof is 24/7 beschikbaar. Bovendien heb je een jaar lang toegang tot de cursus.

2. Het is efficiënt : Leren vanuit huis of kantoor of waar je dan ook maar bent. Online leren maakt het ‘tussendoor leren’ gemakkelijker. Er is geen reistijd naar een cursuslocatie. Werkgevers kunnen met e-learning een grote groep mensen in een relatief korte periode trainen en snel en effectief op de hoogte brengen van dezelfde relevante informatie.

3. De kosten zijn laag:  Geen reiskosten, verblijfkosten en cursusruimte nodig.

4. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze filosofie is 100% tevreden klanten. Niet tevreden? Geld terug!

5. De lesstof is actueel: De inhoud van een e-learning is relatief snel aan te passen en blijft daarom actueel.

6. Het is afwisselend: E-learning biedt ons de mogelijkheid om cursusinhoud op gevarieerde manieren aan te bieden waardoor deze beter aansluit bij het niveau of manier van leren.

7. Je kunt het in je eigen tempo volgen: Je bepaalt zelf hoe snel je de cursus doorloopt. Ook kunnen desgewenst cursusonderdelen toegevoegd of weggelaten worden bij de programmering van de leerroute.

8. Digitaal bijhouden: In de leeromgeving wordt automatisch bijgehouden wat je doet, tot hoever je komt en welke cijfer je hebt behaald voor opdrachten en toetsen. Wij bieden de werkgever de mogelijkheid om bij vijf of meer deelnemers een speciale voortgangspagina in te richten om de progressie van werknemers te volgen.

Leer van specialisten in de bouwbranche

Online Bouw Academie werkt samen met de beste specialisten uit de verschillende branche binnen de bouw.

Leer waar en wanneer je wilt

Bepaal zelf wanneer je één of meer lessen volgt. Dat kan via je pc, tablet of telefoon. Pauzeer wanneer het jou uitkomt.

Direct een certificaat

Voor elke cursus die je succesvol afrond, krijg je van ons een certificaat die je direct kunt downloaden.

Alles in eigen huis

Productie

Over ons cursusmateriaal en hoe wij dit maken

De productie van een goede cursus vergt veel tijd en energie. We werken nauw samen met de docenten die de cursus schrijven.

Voor de productie van video’s die het lesmateriaal ondersteunen, voeren wij de opnames uit op locatie of in onze eigen professioneel uitgerust studio. In Studio Eisma maken we de opnames samen met de docent, die door vakkundige audio- en videotechnici worden geëdit en gemonteerd.

Over ons - studio

Meer weten?

Wil je meer informatie? Of met meerdere collega’s deelnemen? Neem contact met ons op.

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en actuele aanbod en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Winkelwagen