Over ons Online Bouw Academie

Over ons

De Online Bouw Academie is een initiatief van Eisma Bouwmedia.

De Online Bouw Academie is bestemd voor professionals uit de bouwsector (architecten, bouwkundigen, aannemers, schilders, installateurs, glasbedrijven, etc.) en voor professionals die zich bezighouden met beheer, onderhoud en inspectie van gebouwen. De online cursussen in de academie zijn gemaakt door specialisten met veel kennis van hun vakgebied.

Over de online cursussen

De bouw is altijd in beweging. Nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wetgeving. Altijd zijn er nieuwe producten en manieren van werken. We kunnen steeds meer en de resultaten worden alleen maar mooier en beter. Tenminste, als je weet hoe het werkt.

Online Bouw Academie geeft je die kennis om goed te kunnen werken in de bouw. En op een hele makkelijke en toegankelijke manier. Via Online cursussen. Dat heeft veel voordelen:

1. Je kunt flexibel leren flexibel kan leren: Leren met e-learning kan altijd en overal. De lesstof is 24/7 beschikbaar.

2. Het is efficiënt : Leren vanuit huis of kantoor maakt ‘tussendoor leren’ makkelijker. Er is geen reistijd naar een cursuslocatie. Werkgevers kunnen met e-learning een grote groep mensen in een relatief korte periode trainen.

3. Je spaart kosten uit:  Geen reiskosten, verblijfkosten en extra cursusruimte.

4. Het is actueel: De inhoud van een e-learning is relatief snel aan te passen en blijft dus actueel.

5. Het is afwisselend: E-learning biedt ons de mogelijkheid om cursusinhoud op gevarieerde manieren aan te bieden waardoor deze beter aansluit bij het niveau of manier van leren.

6. Je kunt het in je eigen tempo: Je kan zelf bepalen hoe snel hij de cursus doorloopt. Ook kunnen cursusdelen toegevoegd of weggelaten worden bij de programmering van de leerroute.

7.   Digitaal bijhouden: In de leeromgeving wordt automatisch bijgehouden wat je doet, tot hoever je komt en welke cijfers je hebt behaald voor opdrachten en toetsen.

Over ons

Eisma Bouwmedia

Eisma Bouwmedia is uitgever van vakinformatie voor de bouw. Met de bekende en ijzersterke merken als Bouwwereld, Aannemer, ZO!Bouw, Installatie, SchildersVakkrant, Glas in Beeld, Eisma’s Schildersblad, Houtwereld en Het Houtblad vindt u informatie en inspiratie. Maar ook via Bouwwebinar en Studio Eisma levert Eisma Bouwmedia de vakinformatie voor de bouwprofessional.

Leer van specialisten in de bouwbranche

Online Bouw Academie werkt samen met de beste specialisten uit de verschillende branche binnen de bouw.

Leer waar en wanneer je wilt

Bepaal zelf wanneer je één of meer lessen volgt. Dat kan via je pc, tablet of telefoon. Pauzeer wanneer het jouw uitkomt.

Verkrijg certificaten

Voor elke cursus die je succesvol afrond, krijg je van ons een certificaat die je kunt downloaden.

Alles in eigen huis

Productie

Over ons cursusmateriaal en hoe wij dit maken

De productie van een goede cursus vergt veel tijd en energie. We werken nauw samen met de docenten die de cursus schrijven.

Voor de productie van video’s die het lesmateriaal ondersteunen, voeren wij de opnames uit op locatie of in onze eigen professioneel uitgerust studio. In Studio Eisma maken we de opnames samen met de docent, die door vakkundige audio- en videotechnici worden geëdit en gemonteerd.

Over ons - studio

Alles weten over onze online cursussen?

Wil je meer weten over de Online Bouw Academie en ons aanbod? We vertellen je graag meer.
Neem contact met ons op of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Hierdoor mis je niets over onze cursussen.

Winkelwagen