Online Bouw Academie cursus aanbod

Alle cursussen

Bekijk hier het complete aanbod online cursussen van Online Bouw Academie.

Een abonnement op de magazines Aannemer, Architectuur, Bouwwereld, Glas in Beeld, Installatie, Het Houtblad, Houtwereld, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, ZO!Bouw van Eisma Bouwmedia, geeft recht op 40% korting op onze cursussen.

€125

Geveldetails

Detaillering van een gevel is een uitdagende discipline bij het ontwerpen van een gebouw. Ontdek met deze online cursus hoe je een gevel het beste ontwerpt en de levensduur verlengt.

€125

Isolatiematerialen

Isoleren is één van de beste manieren om gebouwen te verduurzamen. In de online cursus maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste bekende én alternatieve isolatiematerialen.

€125

Zo werkt het Bouwbesluit

In deze online cursus krijg je een introductie van het Bouwbesluit. Leer aan de hand van tien praktijksituaties hoe het Bouwbesluit werkt en hoe je de regels toepast.

€175

Kleurenleer Praktijk

Kleurenleer Praktijk behandelt de toepassing van kleuren in het in- en exterieur. De cursus is een vervolg op de theoretische ‘Basiscursus Kleurenleer Theorie’.

€175

Basiscursus Kleurenleer

In de Basiscursus Kleurenleer maak je kennis met het fenomeen kleur in al haar facetten en wetmatigheden, waaronder de kleursystemen, begrippen en de psychologie van kleur.

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Geld terug! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze filosofie is 100% tevreden klanten. Wil je meer weten over Online Bouw Academie of heb je vragen? We helpen je graag.

Winkelwagen