Online Bouw Academie cursus aanbod

Alle cursussen

Bekijk hier het complete aanbod online cursussen van Online Bouw Academie.

Een abonnement op de magazines Aannemer, Architectuur, Bouwwereld, Glas in Beeld, Installatie, Het Houtblad, Houtwereld, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, ZO!Bouw van Eisma Bouwmedia, geeft recht op 40% korting op onze cursussen.

€125

Resultaatgericht Samenwerken

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) introduceert je in effectief samenwerken in gevelonderhoud en de veranderende rol van de opdrachtgever en opdrachtnemer.

€125

Geveldetails

Detaillering van een gevel is een uitdagende discipline bij het ontwerpen van een gebouw. Ontdek met deze online cursus hoe je een gevel het beste ontwerpt en de levensduur verlengt.

€125

Isolatiematerialen

Isoleren is één van de beste manieren om gebouwen te verduurzamen. In de online cursus maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste bekende én alternatieve isolatiematerialen.

€125

Klantgerichtheid

Leer klantgericht denken, hoe je klantinzichten verzamelt, klanttevredenheid meet, klantgericht communiceert en hoe je dit verankert in je organisatie en bedrijfscultuur.

€125

Bouwen aan een sterk werkgeversmerk

Stap voor stap bouwen aan een sterk werkgeversmerk. Leer hoe je mensen vindt, bindt en hoe jij je als werkgever positief onderscheidt.

€125

BENG in de Praktijk

In deze online cursus leer je de principes van BENG. Je leert aan de hand van de verduurzamingscyclus een gebouw optimaal te verduurzamen.

€150

WKB Actueel

Binnen de bouwsector krijgt iedereen met de WKB te maken. Deze cursus biedt alle actuele kennis over de WKB en bereid je intensief voor op bouwen met bouwtoezicht onder de WKB.

€125

Basisbegrippen Vlakglas

Vergroot je kennis over de soorten vlakglas, veiligheidsglas, de technische termen en het plaatsen van glas. Pas het juiste type vlakglas toe op basis van regelgeving en normeringen.

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Geld terug! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze filosofie is 100% tevreden klanten. Wil je meer weten over Online Bouw Academie of heb je vragen? We helpen je graag.

Winkelwagen