Online Bouw Academie cursus aanbod

Alle cursussen

Bekijk hier het complete aanbod online cursussen van Online Bouw Academie.

Een abonnement op de magazines Aannemer, Architectuur, Bouwwereld, Glas in Beeld, Installatie, Het Houtblad, Houtwereld, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, ZO!Bouw van Eisma Bouwmedia, geeft recht op 40% korting op onze cursussen.

€125

Resultaatgericht Samenwerken

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) introduceert je in effectief samenwerken in gevelonderhoud en de veranderende rol van de opdrachtgever en opdrachtnemer.

€125

Geveldetails

Detaillering van een gevel is een uitdagende discipline bij het ontwerpen van een gebouw. Ontdek met deze online cursus hoe je een gevel het beste ontwerpt en de levensduur verlengt.

€150

WKB Actueel

Binnen de bouwsector krijgt iedereen met de WKB te maken. Deze cursus biedt alle actuele kennis over de WKB en bereid je intensief voor op bouwen met bouwtoezicht onder de WKB.

€125

Isolatiematerialen

Isoleren is één van de beste manieren om gebouwen te verduurzamen. In de online cursus maak je uitgebreid kennis met de belangrijkste bekende én alternatieve isolatiematerialen.

€125

Zo werkt het Bouwbesluit

In deze online cursus krijg je een introductie van het Bouwbesluit. Leer aan de hand van tien praktijksituaties hoe het Bouwbesluit werkt en hoe je de regels toepast.

100% Tevredenheidsgarantie

Niet tevreden? Geld terug! Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Onze filosofie is 100% tevreden klanten. Wil je meer weten over Online Bouw Academie of heb je vragen? We helpen je graag.

Winkelwagen